4 månader!

Usch va snabbt tiden går! Dålig på att uppdatera har jag varit också, men det var inte bara mitt fel :P
Hiro lyckades butta undan kompostgalltret i hallen förra måndagen, och vad fanns där bakom då? Jo Perras sladdhärva! Så han smakade på strömkabeln och vips hade vi varken intenet eller hemtelefon. Så vi köpte en ny kabel och sprejade rejält med fy-spray. I fredags åkte vi och handlade en snabbis och Hiro var hemma själv. När jag kliver in genom ytterdörren ser jag att gallret är borta igen och han har bitit av ALLA sladdarna denna gång. Telefonsladd, router, strämkabel och gud vet vad mer som förstördes trots denna massiva attack av spray.
Det konstigaste av allt var att flera av sladdarna var helt av, vilket borde betyda att han fått sig en stöt men ändå fortsatt och bitit av nästa kabel...
Tur att husse är så händigt att han lyckades skarva ihop ström och routersladdarna igen, för jag har haft internet abstinens under helgen.

4 Månaders dagen så, hur gick den?
Det första jag märkte när jag vaknade (14.00, jag hade jobbat natt) var att öra nr 2 pekade rakt upp emot molnen! Så helt överlycklig ringer jag till Perra och frågade om örat varit så hela dagen men det hade det inte. Så det hade ställt sig någon gång mellan 12 när husse lämnade honom och 14 när jag vaknade.
Sen var jag jättesnäll. Jag hade bokat en tid hos veririnären för hans rabiesvaccinering :P Andra hundar blir bortskämda med tårta och vissa andra får gå till vetten och dessutom bara nöja sig med ett torrt kalvöra.
Våg fanns det ju också, så jag kan stolt meddela att han på sin 4 månaders dag vägde 11,5 kg. Någon som vet om det är mycket eller lite? Skulle va intressant att kunna gissa ifall han blir stor, liten eller normal när han blir vuxen.

Vi ska förmodligen till tånga hed den 9:e föresten, någon mer som ska dit?

Det får bli allt för denna gången så får jag uppdatera mer en annan dag!
Kanelbullen

Husse gjorde en "kanelbulle"

Uppåtöra!

Gissa om ajg blev glad när Perra skickade mms igår och skcikade med en bild på Hiro med ett öra rakt upp i vädret!?
Han blev så söt med ett fladdermusöra och ett slokande... :)


Morgonmys

Jag fick så fina bilder i går så jagmåste slänga upp några!
Idag är det dags för vaccination, ska bli kul att se hur det går...


Frosthäxan

Idag åkte vi till Lise-lott och hälsade på. Var så hul att se Hiro leka med en annan bullterrier :D Mini märta tålde myket mer än de andra hundarna vi lekt med. Sen tittade vi på hennes andra hundar också, men då glömde vi självklart bort kameran...
Vi fick lite hjälp att träna honom att stå fint ,och det gick hur bra som helst!
Nu är han helt slut och har sovit som en stock sen vi kom hem.
image43image44

RSS 2.0