Utställningsdebuten

Första utställningen avklarad! Vi var på Lillerudsdagarna och det gick över all förväntan.
Hiro fick 1 HP, BIR-valp och slutade som 5:a i BIS-valp! Matte är så stolt över mig nu.
Kritiken:
Hanvalp m vackert huvud. Fina öron o hals. Mkt bra manke och rygglinje. Välutvecklad front för sin ålder. Bra vinkel fram o bak. Bra benst. Paralella raka fina ben. Fina tassar. Rör sig ok när han vill. En mkt fin modell. Öppen o glad.

(klicka för större bilder)

Mammas Ruben var med och hejade på oss!Azlan var coola killen!

Jag blev lite okoncentreerad på slutet och hade ingen lust att stå fint längre, hade ju stått så jättelänge! Och springa fint var inte det lättaste när det var så många hundar som tittade på mig. Men matte fattade inte varför jag inte ens var intresserad av godiset. Men det märkte hon när hon och alla hundarna stod uppradade vid prispallarna. Jag var ju bajsnödig! Så jag satte hukade ihop och bajsade framför matte och priserna jag vann. Folk tyckte tydligen det var kul att jag bajsade för de skrattade och pekade. Tur att matte inte är lättgenerad! :D

Elljusbanan

Idag hittade matte och husse på något konstigt. De gillar ju inte att jag blir uppspelt om någon springer förbi mig, så det tog med mig till skogen. Där fanns det massa människor som sprang och jag fick inte springa efter en enda en.
När de såg att någon var på väg försökte de muta mig med godis för att jag skulle koncentrera mig på dem istället, men det kunde de ju bara glömma! Vem bryr sig om en torr hundgodis när någon springer förbi och flåsar!?
Men efter att några stycken sprungit förbi antog jag att jag inte skulle få följa med dem var det ganska intressant med godis ändå. Fast jag tittade såklart rätt mycket på de springande idioterna också.
Matte tyckte andå att jag var duktig och blev rätt trött av att härja i skogen så när vi kom hem gick jag och la mig direkt. Sen har jag inte rört många meter.

Det där smala kopplet är inte så jättekul, jag måste springa i rätt tempo och helst titta rakt fram under tiden, men hur ska man kunna sicksacka om man tittar rakt fram? Matte bara skäller på mig när jag springer framför hennes ben så hon ramlar, men något kul måste man ju få ha... Jag har minsann hört henne säga att hon är rädd att jag ska göra samma sak på utställningen nästa helg. Jag funderar på om jag ska uppföra mig eller inte. Men det beror helt på hur snäll matte är mot mig... :)



Norska bullespecialen!

Där var vi idag minsann! Tråkigt nog satt vi bredvid och tittade längtande mot ringen. Matte verkade rätt chockad över att jag var såpass snäll hela dagen.
Jag fick ju sitta i min egen bur bredvid Azlan på vägen dit och hem. Tror inte de fattade att jag ville sitta i samma bur som Azlan trots att jag skällde lite och gnydde i början. Fast det kanske var lika bra, Azlan verkade inte sådär jättesugen på sällskap när han satt och suckade för sig själv och tittade ut genom bakrutan.
Sen kom vi fram och det var hundar och människor överallt! Där var matte lite dum igen som inte förstod att jag ville hälsa på alla och leka apa en stund. Fast sen tröttnade jag och låg mest och solade mig för det hade blivit himla varmt vid det laget.
Nu tycker matte att vi ska lägga på ett kol och träna det där konstiga, där man ska springa bredvid matte UTAN att ha kopplet i munnen eller studsa som en boll. Jag förstår inte det roliga med det, men matte lovar att ag får något gott om jag är duktig.

Vi fick en hälsning till Sari också, från Majki (stavning?). Hon tyckte att Hiro var fin och hälsade så mycket! 



Vi tyckte att Azlan var fasligt stilig trots att öronen inte ville visa upp sig för publik idag :) 


Hiro & Azlan

Igår var det minst sagt fartfyllt!
Husse och matte släpade iväg mig till bilen och jag blev så nyfiken på vart vi skulle denna gången. Jag hade ju hört matte prata om en ny lekkompis. 
Husse och matte körde fel som vanligt så det tog nästan en timme, men tillslut kom vi fram och jag hoppade ur bilen. Det luktade annorlunda här så jag satte nosen i marken för att lista ut vem som bodde här.
Tydligen var det Azlan! Dörren öppnades och min nya kompis flög ut genom ytterdörren.
Sen var det lek, juck, lek, juck, lek, och en promenad i skogen. Efter vi fikat åkte vi hem igen och matte lurade husse att svänga på fel ställe. Fast det märkte de lite snabbare denna gången :P

Här kommer bilder på mig och Azlan!
Ps. Husse och matte hälsr och tackar så mycket för den trevliga lekstundeen!

Fit for fight...

... Är ett uttryck som matte använder mer än gärna, men frågan är hur passande det är när man pratar om såkallade kamphundar. I vilket fall som helst har Hiro piggat till från diarrén och har fått börja äta lite vanlig hundmat tillsammans med ris.
Inte en dag för tidigt enligt matte, som tycker att en viss bullterrier blivit på tok för smal. Hon pratar om någon galen tant som ska komma fram till oss när jag är ute och promenerar matte och skrika åt henne att hon inte matar mig.  Tanten var ju ett halvt rätt iaf. Matte verkar helt ha glömt bort hur mycket mat en stor kille som jag ska ha! För att inte tala om det äckliga riiset som hon envisas med att ge mig...

Matte bara klagar och klagar. Jag får inte ens bita på tassarna längre! Så hon hade sprungit iväg och  köpt aloe vera som hon sprayar på mina tassar jämt och ständigt. Fast jag gillar det ändå. Med aloe veran på fötterna behöver jag faktsikt inte gnaga på tassarna för det kliar inte lika mycket längre.

Några bilder kan vi ju kasta med också! Den första tog matte på mig när jag låg och sov... Jag tycker det är lite dumt av henne att komma och blixtra på mig när jag har det skönt. Den andra är från idag för att visa hur man kan se ut efter att ha varit kass i magen i 5 dagar...


Sprutlackering...

Imorse blev jag väckt av Perra som ville att jag skulle gå upp och plocka bort bajs från köket. Halvsovande rullade jag ur sängen och tyckte han var mesig som inte ens kunde plocka upp en bajs. Sen kom jag in i köket.... Det var diarré över hela köket! Tog mig 30 minuter att städa undan. Jag hade kunnat tänka mig en finare start på dagen :)
Hiro har varit så himla kass i magen igår och idag. Förut Kokade jag ris åt honom men det åt han inte. Så nu har jag köpt mototspure och hoppas han ska gilla det bättre.

RSS 2.0